2015-10-21 01:33:37• hírek • MTI

Napi horoszkóp: Kos - A mai lesz a legjobb nap a héten

Napi horoszkóp október 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A szerda lesz a legjobb napja ezen a héten. Az égiek segítséget nyújtanak egy régóta halogatott beszélgetéshez a főnökével, vagy egy bevásárlókörúthoz. Ma találkozhat valakivel, akire egész életében várt. Figyelje a jeleket!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma fennáll a veszélye annak, hogy könnyelműen szórja majd a pénzt – ne engedjen a csábításnak! Ne ma intézze a nagy beszerzéseket, és ne ma vásároljon magának télikabátot! Az estéjét izgalmassá varázsolja a Neptunusz.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Lelkesen kezdi a napot, és mindenkihez lesz egy kedves szava. Új dolgokról szerezhet tudomást, amelyek később hasznosnak bizonyulnak.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Szaturnusz ma arra kényszeríti, hogy szembenézzen a tényekkel. Ne meneküljön az ábrándjaiba, inkább koncentráljon a felmerült problémák megoldására! Pénzügyekben nem árt a takarékosság, a későbbi feszültségek miatt most szigorú költségvetésre van szüksége.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A kollégái, a barátai és a családtagjai mind gondolnak és számítanak önre. A Vénusz hatására most könnyen szerelembe eshet, és könnyebben túljuthat egy csalódáson.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A bolygóállások feszültséget keltenek, ezért ma nyugtalan nap várható. Ha rugalmas tud maradni, akkor sokkal könnyebb dolga lesz. Legyen türelmes az embertársaival, könnyen kiderülhet ugyanis, hogy nem mindent gondolnak úgy, ahogy azt ön a szavaikból leszűrte.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold pozíciója kedvező az ön számára, különösen azért, mert a bolygó ma csak pozitív kapcsolatokat vesz fel más égitestekkel. Lehet, hogy megismerkedik valakivel, akivel jól megértik egymást. Szép időszak vár önre!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A mai nap jó esetben eleven és aktív, rossz esetben nyugtalan és kaotikus lesz. A siker azon múlik, hogy mennyire viselkedik tipikus Skorpióként, és mennyire lesz kritikus másokkal. Este lehet, hogy valaki megdobogtatja a szívét – ha erre vágyik, akkor ne hivatkozzon a holnapi munkanapra, hanem csináljon valamilyen programot!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A bolygóállások azt sugallják, hogy ma valami nagyon kellemes meglepetésben lesz része! A lényeg, hogy ne legyenek elvárásai, így fogadhatja legjobban az égiek ajándékát!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma sokan azt hiszik, hogy nem kell teljesen komolyan venniük önt, ami érthetően nem nyeri el a tetszését. Ne aggódjon: a Szaturnusz segíti, hogy a nehézségek ellenére is megállja a helyét!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az élete hamarosan „friss szelet kap”, ám ma még olyan dolgokkal kell foglalkoznia, amiket mások várnak el öntől. Tartson ki, ez hamarosan megváltozik, a csillagok támogatják a céljai elérésében!

Halak: II. 19. - III. 20.
Beszélgessen a kollégáival, mert megtudhat valami érdekeset, ami fellelkesíti. Délutánra meglehetősen hektikussá válik ez a nap – boldog lesz, ha végre hazamehet!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: